|
Dobrý den, Chtěl bych se s vámi podělit o jednu velice nepříjemnou záležitost a varovat před firmou na plastová okna, jejichž podnikání končí u vybrané zálohy od zákazníka a nic vám nedodají. Firma se jmenuje Kasia s.r.o a zástupce – jednatel je podvodník Jiří Slovák !!!!!! Začalo to zadáním poptávky na server Poptávka.cz, ozvalo se několik firem, z níž jsem si vybral právě tuto, taky kvůli celkem dobré ceně. Potom jsme se dohodli na zaměření, přijel zástupce zmíněné firmy pan Jiří Slovák, který mě nabídku posílal, vystupoval celkem slušně , poradil, prostě bez problémů. Potom jsme se dohodli na smlouvě a zaplacení zálohy. Chtěli 70% z ceny, to slušné firmy tolik nechtějí, většinou 30-50%, to jsem ale v té době nevěděl. Poslali smlouvu a fakturu, kterou jsem zaplatil a smlouvu odeslal na adresu firmy a první překvapení – smlouva se vrátila zpět po 3 týdnech. ( Ještě, že jsem to poslal doporučeně, jinak bych se to ani nedozvěděl). Na co by chtěli smlouvu, když už byli penízky na účtě, pak mě napsali, že dosílatelská adresa je jiná …..Vše začalo po zaplacení zálohy, termín byl stanoven 30 dní od složení zálohy. Když bylo několik málo dní před vypršením termínu, musel jsem zavolat já, oni nikdy už potom sami nezavolali, ani když to slíbili, Nejdříve celkem odpovídali brali telefony. Pak se vyskytli jakési problémy ve výrobě a termín neustále posouvali tak vždy o týden . Po měsíci zprodlení přestali zvedat telefony, přišli občas jen textovky, že termín je posunut, ale už poslední. Měli pravdu, pak už žádný termín neslibili, ale už se ani nebrali telefony a přestali komunikovat úplně.Zajímavé bylo, toho jsem si všiml až později, že bankovní účet byl na všech původních nabídkách jiný, a na té konečné se smlouvou byl taky jiný, dokonce i jiná banka.Teď mě čeká vymáhání peněz, mám několik možností, věřím, že budu úspěšný a samozřejmě nová poptávka a výběr firmy. Takže ješte jednou varuju před touto firmou a podvodníkem Jiřím Slovákem z firmy Kasia s.r.o. Doporučuji pořádně číst smlouvy, být obezřetný při podezřelých ukazatelých, např.firma s adresou na P.O.Box je dost nedůvěryhodná
|
|