POSTAVIT.cz - stavební poptávky a zakázky

Stavební a poptávkové fórum. Zadejte si poptávky na www.niceone.cz
Právě je ned zář 05, 2010 3:14 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Pozor na podvodníka Jiřího Slováka z firmy Kasia s.r.o.!!!!!
OdeslatNapsal: ned bře 22, 2009 9:22 am 

Dobrý den,
Chtěl bych se s vámi podělit o jednu velice nepříjemnou záležitost a varovat před firmou na plastová okna, jejichž podnikání končí u vybrané zálohy od zákazníka a nic vám nedodají. Firma se jmenuje Kasia s.r.o a zástupce – jednatel je podvodník Jiří Slovák !!!!!!
Začalo to zadáním poptávky na server Poptávka.cz, ozvalo se několik firem, z níž jsem si vybral právě tuto, taky kvůli celkem dobré ceně. Potom jsme se dohodli na zaměření, přijel zástupce zmíněné firmy pan Jiří Slovák, který mě nabídku posílal, vystupoval celkem slušně , poradil, prostě bez problémů. Potom jsme se dohodli na smlouvě a zaplacení zálohy. Chtěli 70% z ceny, to slušné firmy tolik nechtějí, většinou 30-50%, to jsem ale v té době nevěděl. Poslali smlouvu a fakturu, kterou jsem zaplatil a smlouvu odeslal na adresu firmy a první překvapení – smlouva se vrátila zpět po 3 týdnech. ( Ještě, že jsem to poslal doporučeně, jinak bych se to ani nedozvěděl). Na co by chtěli smlouvu, když už byli penízky na účtě, pak mě napsali, že dosílatelská adresa je jiná …..Vše začalo po zaplacení zálohy, termín byl stanoven 30 dní od složení zálohy. Když bylo několik málo dní před vypršením termínu, musel jsem zavolat já, oni nikdy už potom sami nezavolali, ani když to slíbili, Nejdříve celkem odpovídali brali telefony. Pak se vyskytli jakési problémy ve výrobě a termín neustále posouvali tak vždy o týden . Po měsíci zprodlení přestali zvedat telefony, přišli občas jen textovky, že termín je posunut, ale už poslední. Měli pravdu, pak už žádný termín neslibili, ale už se ani nebrali telefony a přestali komunikovat úplně.Zajímavé bylo, toho jsem si všiml až později, že bankovní účet byl na všech původních nabídkách jiný, a na té konečné se smlouvou byl taky jiný, dokonce i jiná banka.Teď mě čeká vymáhání peněz, mám několik možností, věřím, že budu úspěšný a samozřejmě nová poptávka a výběr firmy. Takže ješte jednou varuju před touto firmou a podvodníkem Jiřím Slovákem z firmy Kasia s.r.o. Doporučuji pořádně číst smlouvy, být obezřetný při podezřelých ukazatelých, např.firma s adresou na P.O.Box je dost nedůvěryhodná

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Pozor na podvodníka Jiřího Slováka z firmy Kasia s.r.o.!!!!!
OdeslatNapsal: pon bře 23, 2009 10:13 am 
Administrátor

Dobrý den,

škoda, že jste se nepodepsal plným jménem pod dodaný postřeh a zkušenost z firmou. Nicméně po přečtení článku je patrný stejný průběh jednání firmy s klientem, který musel podstoupit tyto nepříjemné problémy.

Pár postřehů:

- Firma je zpočátku velice ochotná
- Následuje výběr vysoké finanční zálohy 70% - 100% :). To je mazec
- Nejistá adresa
- Přestává dodržovat časové termíny
- Přestává komunikovat

Malá rada od NiceOne®:
V případě, že se rozhodujete zadat svou stavební poptávku přes nějaký poptávkový portál na internetu pak mějte na paměti tyto body:

- Poptávkové portály mohou registrovat stavební firmy do svých systémů za dvě tisícovky a ještě méně peněz. Tuto částku uhradí i nejedna podvodná stavební firma
- Poptávkový portál se např. pyšní titulkem, že garantují jen slušné stavební firmy. Tady bychom byli velice obezřetní při zadávání poptávky, neboť z naší pětileté praxe se zpracováním stavebních poptávek nejsme klientům ochotni tuto garanci slíbit. Prostě si to netroufneme a to z jediného důvodu. Lidem a majitelům stavebních firem do hlavy prostě nevidíme.

Přejeme Vám, abyste byl úspěšný při navrácení svých vynaložených investic od tohoto subjektu. V případě, že potřebujete pomoci s poptávkou na plastová okna přijďte s penězi a poptávkou k nám na www.niceone.cz

S pozdravem,
NiceOne®

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Pozor na podvodníka Jiřího Slováka z firmy Kasia s.r.o.!!!!!
OdeslatNapsal: pon bře 30, 2009 5:53 pm 
Také bych,chtěl varovat před touto osobou panem Jiřím Slovákem zástupce firmy kasia.s.r.o Střemchova Praha 10.Tel.77625249 teď vystupje pod emailem avantgarde.slovak@seznam.cz.Také jak tady jistý pán píše přesně takhle jsem naletěl i já a moc mě to mrzí a nemohu s tím nic dělat.I to,že jsem přišel o částk 100.000,Kč nemám ani okna a ani peníze zůstali my jenom úvěr,který musím splácet.Nejvíce mě mrzí,že tento grázl okradl mladou rodinu s dvěma malými dětmi.Kroky které jsem učinil jsou,že na tuto osobu je vyhlášeno celostátní pátrání Policii ČR.V případě jestli tuto osobu někdo najde nebo sní příjde a předá Policii ČR dám odměnu ve výši 2.000,-Kč.

Předem děkuji za pomoc.

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
OdeslatNapsal: čtv srp 19, 2010 6:55 pm 
Bohužel je nás asi více co naletěli p.Slovákovi.I já si přes poptávku vybrala tuto firmu,protože cena byla o dost nižší než u ostatních,ale hlavně šlo o lhůtu dodání a realizaci. Měla jsem z uzavřeného obchodu moc dobrý pocit.Pan Slovák byl starší pán,který se jevil moc seriozním dojmem a ještě mě poradil jak pár stovek ušetřit.Zálohu 70% jsem mu složila proti dokladu o zaplacení a tetelila se radostí , že budu mít brzy nová okna,ale od toho dne 22.7. 2008 jsem o něm neslyšela.Věc jsem předala právníkovi,který vše odeslal do Prahy a jediné co mám je potvrzení o exekučním řízení a to je vše.
LIDIČKY dejte si opravdu moc velký pozor s kým jednáte.

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]