Také jsem narazila na pana Jedenastika. Objednala jsem si přestavbu bytového jádra, podepsala smlouvu, zaplatila zálohu a tím začala moje noční můra. Najal nekvalifikované dělníky, o stavbu se vůbec nezajímal, takže jsme sami improvizovali,sama jsem musela jezdit do stavebnin a zásobovat materiálem. Občas se objevil, něco doslova " sprasil " a zase odjel. Vodoinstalaci dělal sám a podle toho to také vypadá. Pod sprchový kout jsem pak musela nechat vyzdít sokl, protože umístil odpad 20cm nad podlahu a snažil se nám namluvit, že vanička se sifonem u země bez problému odteče. Postavil v mé nepřítomnosti kus zdi, která se musela nechat zbourat, protože to bylo křivé a nesvíralo pravý úhel, zeď za kuch. linku, kterou jsem chtěla v délce skříněk tj. 2 metry založil 190 cm. , obklady v kuchyni ožvejkal flexou, protože nepočítal s koncovou lištou atd atd. Je to lhář a podvodník a najatým řemeslníkům neplatí. Navíc podvádí s DPH - vůbec není plátce ale fakturuje s daní. Je si asi vědom, že už je jeho jméno známé, tak vystupuje pod zicím. Se mnou např. komunikoval jako pan Doubek a pak tvrdil, že je to švagr. Na počátku stavby mi nabídl. že mi položí PVC. Na mou otázku zdali ho bude lepit k zemi mi odpověděl, že to udělá oboustrannou lepící páskou
Varuji před touto "firmou"