POSTAVIT.cz - stavební poptávky a zakázky

Stavební a poptávkové fórum. Zadejte si poptávky na www.niceone.cz
Právě je ned zář 05, 2010 4:02 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Kvalita poptávky, jak je to?
OdeslatNapsal: úte lis 18, 2008 9:58 am 
Dobrý den,

četl jsem o NiceOne.cz v jednom prestižním stavebním magazínu. Jsem ředitelem jedné akciovky na vtané studny s obratem do 20.000.000,-Kč. Jak to máte s kvalitou poptávek na studny? Mám tím na mysli to, že pokud se rozhodnu pro spolupráci s NiceOne tak abych nedostával podřadné informace tedy poptávky podobně jako u levné konkurence. Otestovali jsme za tu dobu několik poptávkových serverů od cen 500,-Kč do 3.500,-Kč za registraci. Toho už mám celkem dost a celkem jsme si tam u nich naběhli. Ovšem chceme zůstat u internetu a dávat peníze zde. Noviny jsou drahé a účinnost téměř nezměřitelná. Dokonce jsme měli i reklamní spot v rádiu za cca. 150.000,-Kč. Nic moc cíleného.

Můžete se mi pochlubit?

S díky Milan Š. (ředitel)

Ohlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Kvalita poptávky, jak je to?
OdeslatNapsal: pát pro 12, 2008 5:55 pm 
Administrátor

Vážený pane řediteli,

těší nás Váš zájem o stavební poptávky z NiceOne®. Jak jsme zhodnotili Vaše dosavadní investice a postřehy z poptávek u konkurence nejste moc nadšen. Kvalitu poptávek od nás si musíte posoudit sám. Dole je názorná ukázka naší poptávky na studnu. Jsme si vědomi, že prodáváme poptávky a zde je důležité dodržovat důsledně několik pravidel.

Každá dodaná poptávka od NiceOne® obsahuje:
- Bližší lokalitu poptávky (spočítáte do nabídky lépe dopravu)
- Zda li poptávající chce práci i materiál (podstatný rozdíl v ceně pro investora)
- Termín realizace poptávky (máte diář a můžete s klientem pracovat)
- Popis poptávky co možná nejvýstižnější (budete sice ještě volat, ale proč bychom jsme se nezeptali za Vás?)
- Oborové zařazení (kupujete li poptávky na studny, nemůžete přece dostávat poptávky na podlahy!)
- Požaduje li investor reference (tady se můžete pochlubit)
- Jak si přeje být poptávající kontaktován (klient má pouze dvě možnosti a to osobně nebo telefonem. Chce li jinak např. emailem nebo jinak neosobně pak poptávka je mazána nekompromisně ze systému. Takovou poptávku nedostanete do emailu). Předpokládáme, že chcete vidět zákazníka osobně a zhodnotit své šance nebo ne?
- Poptávka je v součinnosti s poptávajícím zařazena do cenové kategorie (zjišťujeme zda li vůbec má dostačující obnos)

Obrázek

Více poptávek na kopané nebo vrtané studny.

S pozdravem,
NiceOne®

...více o garancích k poptávkám a o bankovce si můžete pohovořit zde. Naši obchodníci se Vás rádi ujmou.

Naposledy oživil Anonymous v pát pro 12, 2008 5:55 pm

Ohlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]